Merk: SKU: IP8291SUIT

Bestel hier het officiële adidas Colombia trainingspak 2024-2025 voor volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers van het Colombiaanse voetbalelftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de interlands in de periode 2024-2025. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

De adidas Colombia training sweater 2024-2025 heeft alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. De training sweater is oranje en heeft op de zijkanten een zwarte golf met kleine streepjes. Ook de adidas strepen op de schouders en de rand rond de hals is zwart. De Colombia training sweater bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van deze Colombia sweater zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de sweater strak om het lichaam valt. Ook de ribbels op de mouwen bewerkstelligen dit effect. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en adidas. De achterkant van deze Colombia training sweater is iets langer en dit biedt de spelers de optimale bescherming.

De Colombia trainingsbroek 2024-2025 heeft alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. De trainingsbroek is zwart en bevat aan de bovenkant een grijze golf met dunne streepjes. Op de onderkant van de trainingsbroek bevinden zich oranje adidas trademark strepen. De logo's van adidas en de Colombiaanse voetbalbond ter hoogte van de heupen zijn ook oranje. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband waarmee je de pasvorm aan kunt passen. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen. De Colombia trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Het Colombia trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Klik direct op de buttons om dit Colombia trainingspak te bestellen.