Colombia adidas trainingspak 2020-2021

Bestel hier direct en snel het nieuwe Colombia trainingspak voor 2020-2021. Dit pak dragen de spelers van het nationale elftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Copa America 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. 

De Colombia training top van adidas is geheel wit en wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De rits kan verborgen worden onder een speciaal vlak. De mouwen van deze Colombia sweater zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de sweater strak om het lichaam valt. Ook de ribbels op de mouwen bewerkstelligen dit effect. De rechtermouw bevat aan de onderkant drie blauwe adidas strepen en de andere mouw rode strepen. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en adidas. De achterkant van deze Colombia training sweater is iets langer en dit biedt de spelers de optimale bescherming.

De Colombia adidas trainingsbroek voor 2020-2021 is geheel marineblauw met aan de rechter zijkant gele adidas strepen en aan de andere zijkant rode adidas strepen. Verder bevat de broek een tailleband aan de bovenkant. Hiermee kan de pasvorm van de trainingsbroek versteld worden. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk aan en uit kunt doen. De Colombia trainingsbroek heeft verder een tapered fit. Dit houdt in dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. De trainingsbroek bevat verder de logo's van de voetbalbond en adidas en is bovendien uitgerust met twee zakken. Het Colombia trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit Colombia trainingspak te bestellen. Directe levering gegarandeerd!