Colombia authentic HEAT.RDY thuisshirt 2021-2022

 

Bestel hier direct en snel het authentic adidas Colombia thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is het tenue dat de spelers daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden en is daarom duurder dan het replica voetbalshirt. Dit tenue is bovendien uitgerust met de HEAT.RDY technologie van adidas. In dit voetbalshirt speelt het Colombiaanse voetbalelftal de Copa America 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Dit voetbalshirt kun je alleen bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Colombia thuisshirt 2021-2022 heeft dit seizoen een traditioneel design. Het voetbalshirt is overwegend geel en bevat op verschillende plekken de andere kleuren van de Colombiaanse vlag. De ronde hals is een combinatie van navy blauw en rood en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt bevindt zich een graphic van de contouren van het Zuid Amerikaanse land en ook dit detail heeft de kleuren van de Colombiaanse vlag. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het rood en de andere borst bevat de badge van de Colombiaanse voetbalbond. De drie adidas strepen op de schouders zijn rood. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als James Rodriguez, Falcao, Arias, Cuadrao, Davinson Sanchez en andere sterren. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas HEAT.RDY welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit authentieke voetbalshirt heeft een pasvorm voor comfort tijdens de wedstrijd, met een regulier model en een ronde zoom. Klik op de buttons om dit shirt direct te bestellen. Hier kan je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!