Colombia thuisshirt 2019-2021

Koop hier het nieuwste Colombia thuisshirt voor volwassenen en kinderen. In dit shirt speelt het Colombiaanse elftal de wedstrijden tijdens de COPA America van 2019 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2019-2021. Het shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het nieuwste Colombia voetbalshirt en tenue heeft een flitsend design. Het shirt van het nationale voetbalelftal is zoals altijd overwegend geel en word gekenmerkt door een all-over print van dunne, blauwe, horizontale strepen en een patroon van golven. Dit golven design bevindt zich aan de bovenkant, op het midden en de onderkant van het shirt en is geïnspireerd door het landschap van Colombia. Deze jaren '90 print is alleen op de voorkant van het tenue aanwezig. De achterkant van het voetbalshirt is geheel geel. Wel prijkt er aan de bovenkant van de achterkant een lint in de kleuren van de Colombiaanse vlag met daarin de leus van het nationale elftal: ''Unidos Por Un Pais'' (eenheid binnen het land)Deze zijn rood/blauw/rood en bevatten een design van dunne strepen.  Verder bevat het shirt een navy blauwe v-hals en donkere adidas strepen over de schouders en mouwen. De linker borst bevat het logo van de Colombiaanse voetbalbond en de andere borst bevat het logo van adidas. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als James Rodriguez, Falcao, Cuadrao, Davinson Sanchez en andere sterren. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om dit shirt direct te bestellen. Hier kan je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!