Merk: SKU: CT6182-635

Dit is het officiële Guangzhou FC thuisshirt 2021 van Nike. In dit voetbalshirt speelt Guangzhou City FC de thuiswedstrijden in Chinese competitie en beker in het Tianhestadion gedurende 2021. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Guangzhou FC thuisshirt 20221 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door donkerrode camouflage banen over het shirt. De camouflage print staat symbool voor de huid van de tijger en is een verwijzing naar de bijnaam van de club. Verder is het Guangzhou FC thuistenue uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterkant een v-opening bevat. In de hals is de clubnaam verwerkt in Chinese tekens. In de nek is een gele taping aangebracht. Op de linkerborst het logo van Nike en op de andere dat van de Chinese club. Midden op de borst de hoofdsponsor Evergrande. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om dit Guangzhou FC voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!