Chili uitshirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het Nike Chili uitshirt 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. Dit voetbalshirt draagt het Chileense voetbalelftal tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en tijdens de COPA America 2021 wedstrijden. Dit Chili voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL!

Het voetbalshirt van Chili is geheel rood en bevat een ronde hals in het blauw/wit. De mouwen zijn voor de helft wit, namelijk aan de onderkant. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de zigzagtaping aan de zijkanten. In deze taping is een typisch Chileens reliëf verwerkt. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt het getal 125 als verwijzing naar het 125 jarig bestaan van de voetbalbond. Dit design is geïnspireerd door de vleugels van de nationale vogel van het Zuid Amerikaanse land, de Andeaanse condor.  In de nek op de achterkant van het tenue prijkt het getal 125 als verwijzing naar het 125 jarig bestaan van de voetbalbond. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en Nike. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Alexis Sanchez, Vidal, Vargas en nog meer sterspelers. Zoals alle Nike tenues zijn de shirts van het Chileense elftal. uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht. 

Klik direct op de buttons om dit Chili uitshirt 2020-2021 te bestellen. In deze winkels kun je de Chili tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!