Flamengo trainingspak 2021 - Rood/Grijs

Bestel hier direct en snel de officiële adidas Flamengo trainingspak 2021 voor volwassenen. Dit trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. Dit trainingspak dragen de spelers van Flamengo tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Campeonato Brasileiro Serie A en Copa Libertadores wedstrijden in 2021. Deze training sweater kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

De Flamengo training sweater 2021 is dit jaar overwegend rood en wordt gekenmerkt door de camouflage print in de taping op de schouders en in de taping aan de zijkanten van de training sweater. De training top is verder uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de adide strepen staan in het rood op de schouders. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat deze training top naadloos aansluit op het lichaam wanneer je je duimen door de gaten doet. De achterkant van de Flamengo training sweater 2021 is iets langer, voor de optimale bescherming. De Flamengo trainingsbroek 2021 is dit jaar geheel grijs en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print in een taping aan de zijkanten. In dit gedeelte zijn ook de drie adidas strepen in het rood verwerkt. Dit is ook de kleur van de logo's van het merk en de club aan de zijkanten. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van een tailleband, waarmee je de fit naar wens aan kunt passen. Verder bevat de trainingsbroek aan de zijkanten twee zakken met een rits om je spullen in op te bergen. De Flamengo trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen. Deze trainingsbroek heeft een standaard pasvorm en draagt erg comfortabel.

Het Flamengo trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht! Klik direct op de buttons om de officiële adidas Flamengo training sweater 2021 te bestellen!