Corinthians uitshirt 2021-2022

Bestel hier direct het Nike Corinthians uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Corinthians de Campeonata Brasileiro Serie A, beker en Coppa Libertadores wedstrijden in 2021-2022. 

Het Nike Corinthians uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig zwart en wordt gekenmerkt door de all-over print van verticale krijtstrepen. Deze krijtstrepen zijn een eerbetoon aan de graffiti kunstwerken in Sao Paulo. Daarnaast is het design van de Corinthians uittenue geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '70. Het Corinthians uitshirt 2021-2022 bevat verder een ronde hals met aan de achterzijde een v-opening. De onderkant van de mouwen is uitgerust met een zwarte band. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een speciale tekst: “Os Donos da Rua” (De bazen van de straat). Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling en ventilatie. 

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkels kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer.