Corinthians thuisshirt 2021-2022

Bestel hier het officiële Nike Corinthians thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Corinthians FC de Brasileirao Serie A, beker en Copa Libertadores thuiswedstrijden in de Arena Corinthians gedurende 2021-2022. Dit Corinthians voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Corinthians voetbalshirt is geïnspireerd door de muren in de strategen van Sao Paulo. Het voetbalshirt is wit en bevat een all-over print van gebroken stenen. De lijnen op het voetbalshirt zijn zwart. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het embleem van de club. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat in een iconisch lettertype de tekst: ''“Os Donos da Rua.”
Deze voetbalshirts bestaan voor 100 % uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Klik direct op de buttons om het voetbalshirt van Corinthians te bestellen. Dit shirt kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.