Brazilië training sweater 2020-2021 - Groen

Bestel hier de nieuwste Brazilië training sweater 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Deze training sweater kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.  In deze drill top spelen de Brazilianen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de COPA America 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Deze training top is onderdeel van het Brazilië trainingspak 2020-2021. 

De Brazilië training sweater 2020-2022 is dit jaar geheel groen en wordt verder gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevattene en all-over print van golven en zijn bovendien uitgerust met een diagonale band. Verder wordt de drill top gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Deze top is gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor het strak om het lichaam valt. De mouwen betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. De achterkant van de top is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. Op de borst van de top prijken de logo's van Nike en de CBF. De sterren boven het logo van de Braziliaanse bond verwijzen naar de gewonnen WK's van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Deze top wordt gedragen door sterren als Neymar, Alves, Coutinho, Everton Soares, Silva, Jesus, Luiz, Firmino, Richarlison, Neres, Antony en andere spelers.

De top bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan & is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.