Brazilië dames voetbalshirt 2020-2022

Bestel hier direct en snel voetbalshirt van het Braziliaanse vrouwenvoetbalelftal. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, Xl en XXL. In dit tenue spelen de vrouwen van Brazilië de wedstrijden tijdens de wedstrijden in de periode 2020-2022.  

 

Het Brazilië thuisshirt 2020-2022 is dit jaar geïnspireerd door de voetbalshirts van 1970  In 1970 won het Braziliaanse elftal het WK in Mexico. Het shirt is zoals altijd overwegend geel en wordt gekenmerkt door de flitsende strepen over de mouwen. Dit design is onderdeel van het Nike Vapor template. Verder bevat het voetbalshirt van ''A Selecao'' een ronde hals met daarin een speciale print. Deze print is uitgerust met een design van ruiten, welke verwijzen naar het design van de Braziliaanse vlag. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale graphic van het getal 70. Dit verwijst naar het gewonnen WK van 1970 en deze graphic heeft dezelfde stijl en font als het logo van het WK van 1970 in Mexico. Op de borst staan de logo's van de Braziliaanse voetbalbond CBF en Nike. Boven het logo van de voetbalbond staan vijf sterren, welke refereren aan de gewonnen WK's in 1954, 1958, 1970, 1994 en 2002.  Dit shirt wordt gedragen door sterren als Marta, Cristiane, Andressa, Formiga, Debinha, Thaisa, Fabiana en nog meer sterren. Deze voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de print van één van de sterspeelsters.