Bosnië Herzegovina voetbalshirt en tenue

Check hier het nieuwste Bosnië Herzegovina voetbalshirt, thuisshirt en uitshirt van adidas. In deze voetbalshirts speelt het nationale voetbalelftal van Bosnië & Herzegovina de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK en EK. Bovendien speelt het land in deze tenues de UEFA Nations League wedstrijden. Vlak voor het WK van 2014 maakten Adidas en de voetbalbond van Bosnië bekend dat het Duitse sportmerk vanaf de zomer van 2014 de kledingsponsor is van het land en de twee partijen een langdurig contract zijn aangegaan. Voor deze periode was het Italiaanse merk Legea kledingsponsor.

Het Bosnië en Herzegovina thuisshirt is zoals altijd traditioneel blauw en heeft dit jaar het adidas Condivo template. Dit betekent dat het tenue een all-over camouflage print bevat en een adidas EQT v-collar. Dit is een combinatie tussen een opstaande kraag en een v-hals. De hals is wit en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Ook de drie strepen van het Bosnië thuistenue zijn geel, evenals details in de binnenkant van de kraag. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Het Bosnië uitshirt is dit jaar wit met dezelfde all-over camouflage print als het thuisshirt en bevat verder zwarte accenten. Het voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn ook wit. Alle adidas tenues zijn voorzien van de AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.  

Check op deze pagina het laatste nieuws over het voetbalshirt van het Europese land en klik op één van de voetbalshirts als je deze wilt kopen. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van sterspelers als Dzeko, Spahic, Pjanic en Ibisevic! Check ook de nieuwste retro shirts of goedkope t-shirts van het Oost Europese land! 

Historie