19 oktober 2016

Zuid Soedan uitshirt 2016-2017

Het Afrikaanse merk AMS Clothing heeft een nieuw uitshirt voor het nationale elftal van Zuid Soedan gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Zuid Sudan de uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Zoals we van het Afrikaanse sportmerk gewend zijn, heeft ook het nieuwe shirt van Zuid Soedan een speciaal design.

Het nieuwe uitshirt van Zuid Soedan is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land, waarbij vooral één kleur is uitgelicht. Het shirt is overwegend groen en bevat een print, welke is geïnspireerd door het weeldering landschap in het land en de cultuur van het land. Verder bevat het shirt ook rode, witte en blauwe details, welke geïnspireerd zijn door de vlag van het land. Deze details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Daarnaast bevat het shirt een y-vormige hals in het wit. De rechter borst is uitgerust met het logo van AMS Sportswear, terwijl het logo van de SSFA (South Sudan Football Association) op de linker borst prijkt. Verder bevat de achterkant van het voetbalshirt van ''The bright stars'' nog een speciaal detail. Net onder de kraag is de vlag van het land verwerkt.

Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van het Zuid Soedanese elftal. Wil je dit speciale shirt dragen of andere voetbalshirts van Afrikaanse landen kopen? Check ze hier!

Zuid -soedan -voetbalshirt -2016-2017

Gerelateerd nieuws