15 januari 2017

Zimbabwe voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Zimbabwe voetbalshirts voor 2017-2018 zijn afgelopen week officieel gelanceerd door de voetbalbond van Zimbabwe en kledingsponsor Mafro Sports. In deze nieuwe shirts speelt het nationale elftal van Zimbabwe de wedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2017. Zimbabwe is ingedeeld in poule B met Algerije, Tunesië en Senegal. Het land is inmiddels uitgeschakeld in de kwalificatiereeks voor het WK van 2018, maar speelt wel ook de overige wedstrijden gedurende 2017-2018 in de nieuwe shirts. De voetbalbond van Zimbabwe en Mafro Sports hebben tegelijkertijd een nieuw thuisshirt, uitshirt en 3e shirt gelanceerd. We bespreken ze hieronder.

Zimbabwe uit shirt en tenue 2017-2018

Het Zimbabwe thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend geel met een all-over print van driehoeken over het shirt. Deze driehoeken zijn geïnspireerd door de driehoek van de vlag van het land. Op de bovenkant bevinden zich driehoeken met de punt naar onder en op de onderkant van het shirt bevinden zich driehoeken met de punt naar boven. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met rode rand. De rode tint komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van Mafro Sports en de linker borst is uitgerust met het logo van de ZFA (Zimbabwe Football Association). Op het midden van de borst prijkt het logo van het land. Het nieuwe tenue van ''The Warriors'' wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de ZFA en Mafro Sports staan. De kousen zijn geel met rode accenten.

Zimbabwe uit shirt en tenue 2017-2018

Het eerste uitshirt van Zimbabwe voor 2017-2018 is overwegend groen en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit betekent dat ook dit shirt ruiten bevat. De bies en de ronde hals bevat een gele en rode baan en de logo's van de voetbalbond en de kledingsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de vlag van het land. De zijkanten van dit shirt zijn uitgerust met een gele strip. Het tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met een gele strip en de kousen zijn groen met gele accenten. Het alternatieve uitshirt van Zimbabwe heeft precies hetzelfde design als het andere uitshirt maar is wit in plaats van groen.

Check hieronder de foto's van de Zimbabwe voetbalshirts voor 2017-2018. Helaas zijn deze shirts nergens te koop. Mafro Sports schijnt wat problemen te hebben met het produceren van de shirts, waardoor het nationale elftal van Zimbabwe tijdens de eerste wedstrijd van de Afrika Cup in een voetbalshirt van een ander merk zal spelen. Wil je het nationale elftal aanmoedigen met een goedkoper t-shirt? Koop het direct in de onderstaande shop. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Zimbabwe voetbalshirt in deze SHOP!

Zimbabwe -voetbalshirts -2017-2018