11 oktober 2018

Zamora CF draagt speciaal bloedcirculatie voetbalshirt in 2018-2019

In de categorie ‘’bizarre voetbalshirts’’ hebben we er vandaag weer een en wel van de Spaanse Tercera Division club Zamora CF. In samenwerking met kledingsponsor Kappa heeft Zamora een nieuw 3e shirt uitgebracht, waarin het dit seizoen de uitwedstrijden speelt op het derde niveau van Spanje. Had het shirt geen opvallend design, dan hadden we dit niet besproken. Dat doen we dus wel ;) Check hieronder alles over het nieuwe voetbalshirt van Zamora CF.

Het nieuwe Zamora CF 3e shirt is een combinatie van zwart en blauw en bevat een een all-over print van het bloedcirculatiesysteem van een mens over het gehele shirt. Hiermee heeft het shirt wat weg van de voetbalshirts van een andere Spaanse club, Palencia. Deze tenues hadden een all-over print van spieren op het tenue. Ook voor dit design was Kappa verantwoordelijk. Op het nieuwe tenue van Zamora zijn de slagaders in het wit en rood te zien en deze lopen door over de broekjes. Een print van het hart bevindt zich ter hoogte van het hart en hierin is het logo van Zamora verwerkt. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals en staat het logo van Kappa op de rechter borst. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders en mouwen en bovendien bevat het tenue een ronde hals. Ook op de achterkant van het shirt bevindt zich een all-over print van aders. De bovenkant van de achterkant van het shirt is uitgerust met een speciale tekst uit het clublied van Zamora CF:

‘’ La sangre, ese líquido rojizo que transporta vida por nuestro cuerpo, que nace y fluye del corazón para alimentar nuestras emociones y sentimientos. -ZAMORA CF’’

''Het bloed, de roodachtige vloeistof, die het leven door ons lichaam transporteert, dat is geboren en stroomt vanuit het hart om onze emoties en gevoelens te voeden.– ZAMORA CF’’

De broekjes zijn ook een combinatie van blauw en zwart en bevatten dus ook de print van aders. De kousen zijn navy blauw. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Zamora tenues. Deze shirts kan je vooralsnog nergens bestellen! Wil je andere tenues van het seizoen 2018-2019 kopen? Check het exclusief in deze SHOP!

 

Gerelateerd nieuws