8 februari 2017

Zamalek voetbalshirt 2017-2018

We begeven ons vandaag ook even in de woestijn! Al was het maar omdat het nieuwe shirt van Zamalek mooi gephotoshopt is in de Egyptische woestijn. De voormalige club van ex-Ajacied Mido heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor JOMA het nieuwe trikot van de Egyptische club gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Al Zamalek de Egyptische Premier League wedstrijden gedurende 2017 en 2018 in het Cario Stadium in de hoofdstad van Egypte. Zamalek is samen met aartsrivaal Al Ahly één van de populairste clubs van Egypte. Ruud Krol is er in het seizoen 2007-2008 trainer geweest. Benieuwd naar het nieuwe shirt van de club. Check hieronder de afbeelding en informatie!

Het nieuwe Al Zamalek shirt van JOMA is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee rode banen over de borst. Deze twee horizontale banen bevatten een print van Egyptische hiƫrogliefen. Verder bevat het nieuwe trikot van de club een stijlvolle henley collar, welke ook nog eens in stijl is van de Egyptische vlag. De kraag bevat namelijk subtiele zwart en rode lijn, welke ook weer terug komen in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijken de logo's van de club en JOMA. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte en rode details.

Check hieronder de coole fotoshoot van het merk en de club bij de presentatie van het shirt. Het shirt is vooralsnog nergens te koop! Wil je andere shirts van 2017-2018 scoren? Check ze in DEZE SHOP!

Al -zamalek -shirt -2017-2018 (1)

Gerelateerd nieuws