Wycombe Wanderers voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van de Engelse club Wycombe Wanderers zijn officieel gelanceerd. Wycombe Wanderers is niet de meest bekende voetbalclub van de wereld, wel zit de bekende Akinfenwa in de selectie van de club.  O’Neills is verantwoordelijk voor de nieuwe tenues die gedragen worden tijdens de wedstrijden in de Championship. FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Wycombe Wanderers is een promovendus en wij zijn benieuwd of de spits Akinfenwa er voor kan zorgen dat Wycombe op het tweede niveau van Engeland blijft. 

Wycombe Wanderers thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Wycombe Wanderers wordt gekenmerkt door de traditionele twee tinten blauw. Donkerblauw en lichtblauw wisselen elkaar af. Op de body van het shirt is een kruis te zien. Deze verdeelt het shirt in vier vlakken. Linksboven en rechtsonder zijn donkerblauw en rechtsboven en linksonder zijn lichtblauw. De rechtermouw is donkerblauw en de linkermouw is lichtblauw. De biezen worden gekenmerkt door hetzelfde motief als het kruis. Het shirt van Wycombe Wanderers is uitgerust met een ronde hals. In de achterkant van de kraag staat geschreven ‘’ChairBoys.’’ Op de rechterborst prijkt de naam van de kledingsponsor O’Neills. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Wycombe Wanderers. Op het midden van het shirt staat de uiting van de hoofdsponsor van de club. Dreams (The Bed specialist) is hier terug te vinden. Op de achterkant van het shirt komt het kruis, en de vier vlakken ook weer terug. De broek en de kousen die het nieuwe tenue compleet maken, hebben dezelfde kleuren als het shirt.

Wycombe Wanderers uitshirts 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Wycombe Wanderers is opvallend geel van kleur. Over de body van het shirt loopt een subtiele print van driehoeken, deze hebben een donkerdere tint geel. Verder is het nieuwe uittricot van de Engelse club uitgerust met navy blauwe details. Deze komen terug in de ronde hals van het shirt, de sponsoruiting van kledingsponsor O’Neills op de rechterborst en de hoofdsponsor uiting van Dreams, op het midden van het shirt. Het clubwapen van Wycombe Wanderers is in monochrome kleur op de linkerborst te zien. Ook bij het uitshirt staat in de kraag geschreven ‘’ChairBoys.’’ Het nieuwe uittenue van Wycombe Wanderers wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en gele kousen met zowel uitingen van de club als sponsor. Naast het uittenue heeft de club in samenwerking met de kledingsponsor ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd. Dit tenue is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de club. De kleuren van dit tenue zijn echter rood en wit.

De nieuwe voetbalshirts van Wycombe Wanderers zijn op dit moment alleen te bestellen in de officiële webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Engelse clubs? Check DEZE WEBSHOP!

Wycombe Wanderers thuisshirt 2020-2021

Wycome Wanderers uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws