Klassieke voetbalshirts zijn hot in Nederland. Voetbalshirts.com - aanbieder van het grootste assortiment van online voetbalshirts - neemt retroshirts op in haar assortiment. Voor deze nieuwe productlijn is Voetbalshirts.com een samenwerking aangegaan met Copa Classic.

Retroshirts: van jaren '50 tot jaren '80

Het voetbalshirt van het Nederlands elftal van 1974, het voetbalshirt van Brazilië en Pelé uit de jaren '60 zijn naast nog 200 klassiekers nu te koop via www.voetbalshirts.com. Uit het zoekgedrag van haar bezoekers blijkt dat mensen naast actuele voetbalshirts ook geïnteresseerd zijn in voetbalshirts van toen. De speciale retroshop van Voetbalshirts.com is direct te bereiken op www.voetbalshirts.com/retroshop.

Samenwerking

De vraag naar retroshirts is groot. Voor het aanbieden van een compleet assortiment retroshirts, zocht Voetbalshirts.com naar een geschikte partner. In Copa Classic is het vertrouwen gevonden voor het leveren van echte retroshirts, omdat deze van een hoogwaardige kwaliteit zijn.

Over Copa Classic

Copa Classic biedt een uitgebreid assortiment van klassieke voetbalshirts, zoals de shirts van Eusebio, Pelé en Maradona. Naast een groot aanbod van landenshirts zijn ook de zware katoenen shirts van voetbalclubs beschikbaar.

Over Voetbalshirts.com

Voetbalshirts.com biedt het grootste online assortiment voetbalshirts. Hierin zijn voetbalshirts opgenomen van clubs (uit Europa en Zuid-Amerika) en landenteams. Sinds de oprichting is Voetbalshirts.com uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van voetbalshirts.