2 maart 2010 – Subside Sports, één van de grootste aanbieders van voetbalmerchandising ter wereld, heeft een webshop in Nederland geopend. Met de opening van de Nederlandse webwinkel kan de Nederlandse voetballiefhebber nu officiële voetbalkleding uit alle internationale competities bestellen. Naast de clubkleding is ook van vrijwel alle landen het tenue van het nationale elftal beschikbaar.

De internationale voetbalspecialist Subside Sports is opgericht in 1997 en levert voetbalshirts, limited editions van voetbalartikelen en exclusieve voetbalproducten van over de hele wereld. Zowel van clubs als nationale teams uit Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Na winkels in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en Japan, opent Subside Sports een Nederlandse webshop.

Enkele maanden voor de start van het WK voetbal in Zuid-Afrika, komt de lancering van de Nederlandse webshop (www.subsidesports.nl) op een mooi moment. Van alle WK-deelnemers biedt Subside Sports verschillende artikelen. Zowel de uit- en thuisshirts, als trainingstenues en jacks. Van populaire landen als Nederland, Spanje, Argentinië en Engeland zijn er meer dan 80 artikelen beschikbaar.

Subside Sport behoort tot de grootste spelers ter wereld op het gebied van voetbalmerchandising. Het assortiment bestaat uit meer dan 5000 verschillende producten, verdeeld over 700 rubrieken. Alle items die in de webshop worden aangeboden, zijn daadwerkelijk op voorraad, zodat er snel geleverd kan worden. Daarbij beschikt het bedrijf over eigen drukstudio’s waarin de voetbalshirts voorzien kunnen worden van een naam en nummer, zowel de officiële bedrukking van bestaande spelers als eigen namen en nummers.