27 februari 2017

Vette retro voetbalposters op een t-shirt

Sucker for Soccer heeft weer een aantal vette retro voetbalposters geprint op t-shirts. Prints van voetbalhelden uit het verleden staan centraal in deze nieuwe t-shirts collectie. De Sucker for Soccer t-shirts worden geproduceerd door het Engelse TOFFS. De Sucker for Soccer posters worden ontworpen door de Servische grafische ontwerper Zoran Lucic. In zijn portfolio hebben de vintage voetbalposters de titel Sucker For Soccer gekregen. De Sucker for Soccer t-shirts collectie is wederom uitgebreid met enkele heerlijke en vette prints!

In 2010 begon Zoran Lucic met affiniteit voor typografie naam te maken met de serie Sucker For Soccer posters. Sinds die tijd voegt Lucic zo nu en dan nieuwe prints toe aan zijn toch al zeer ruime collectie voetbalhelden uit zowel het verleden als het heden. De retro-achtige designs van zijn werk doet erg denken aan de old-school programma boekjes uit de jaren '60 en'70 welke voor de wedstrijden werden uitgedeeld aan de supporters. Heerlijke nostalgische prints van oude helden als Zidane, Roberto Baggio, Figo, Ronaldo, Valderrama, Socrates en Di Stefano. Maar ook van hedendaagse voetballers zoals Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Iniesta, Alexis Sanchez, Ribery en Reus.

De nieuwe collectie Sucker For Soccer prints bevat weer een aantal heerlijke prints van zowel oude- als nieuwe helden van het voetbalveld. Wat te denken van Jamie Vardy van Leicester City. De spits die een aantal jaar geleden nog speelde in de National League en in het seizoen 2015-2016 er onder andere voor zorgde dat Leicester City het onmogelijke waar maakte door kampioen van de Premier League te worden. Dit sprookje leverde Vardy de bijnaam Fantastic Mr. Fox op. Van de Raul print zijn zelfs twee t-shirts gelanceerd, een witte en een zwarte. Raul speelde onder andere in Qatar en voor Schalke 04, maar maakte vooral furore bij Real Madrid. De Madrileen speelde 550 wedstrijden voor de Koninklijke en wist daarin 228 keer het net te vinden. Dit wist hem een lijst met prijzen op te leveren. De bijnaam van de voetballer Pepe is eigenlijk Pepe. Zijn echte naam luidt namelijk Képler Laveran Lima Ferreira. Pepe wordt ook wel eens 'de moordenaar' genoemd doordat hij nog wel eens een smerige tackel kon begaan. Echter heeft elke goed elftal een speler als Pepe nodig en heb je hem liever in je team, dan dat je tegen hem speelt. Pepe staat sinds 2007 onder contract bij Real Madrid en hiervoor kwam hij al meer dan 224 keer in actie.

Sucker -for -soccer -t -shirts

Ook aan de oude voetbalhelden van weleer is gedacht door Sucker For Soccer, want ook van Jack Charlton en Lothar Matthaus is een t-shirt gelanceerd. Lothar Matthaus was een oerdegelijke Duitse voetballer, maar had er ook een handje van om zijn tegenstanders een kaart aan te naaien. Dit leverde hem de bijnaam, 'De Naaimachine' op. Op de print zien we Lother in actie voor Die Mannschaft en met het Duitse elftal wist hij zowel een EK als een WK te winnen. Op de laatste print van het Sucker For Soccer shirt zien we een rokende Jack Charlton, welke de bijnaam 'De Giraf' had. Op de print is een rokende Charlton te zien vlak voor een training van Leeds United. Charlton zou zijn hele leven voor Leeds voetballen en zou daarin tot 629 wedstrijden komen.

Als voetballiefhebber is het mogelijk om je passie van het spelletje terug te laten komen op deze heerlijke t-shirts van Sucker For Soccer.

Voor meer informatie en productfoto's van deze t-shirts check deze hieronder en op Sportus.nl. De verschillende t-shirts met een vette retro voetbalposter bestel je exclusief in deze SHOP!

TF-PRINT0441_toffs _sucker _for _soccer _raul _gonzales _tshirt _wit

TF-PRINT0442_toffs _sucker _for _soccer _jamie _vardy _tshirt _wit