US Cremonese voetbalshirts 2022-2023

Cremonese en kledingsponsor Acerbis hebben inmiddels ook de nieuwe Cremonese voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Unione Sportiva Cremonese de Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Cremonese eindigde vorig seizoen als tweede in de Serie B en keert daardoor na 26 jaar terug op het hoogste niveau. Het Italiaanse sportmerk Acerbis is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de Cremonese voetbalshirts. Het sportmerk is sinds het seizoen 2018-2019 kledingsponsor van ‘’La Cremo.’’

Cremonese thuisshirt 2022-2023

Het Cremonese thuisshirt 2022-2023 heeft ook dit jaar weer het kenmerkende design. Het design van het tenue is dit seizoen geïnspireerd door het tenue waarin de club de Anglo-Italian Cup won in het seizoen 1992-1993. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede verticale rode en grijze banen. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een grijs vlak en verder bevat het voetbalshirt een rode ronde hals met een gevouwen kraag. De kraag is grijs met een subtiele rode lijn. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Acerbis en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreffen siliconen logo's. Hoofdsponsor Iltainox versiert het midden van de Cremonese tenues. In de nek op de achterzijde van het tenue is het stadswapen van de stad Cremonese verwerkt. Het Cremonese thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een grijs vlak. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo’s van Acerbis en de Italiaanse voetbalclub. De kousen bevatten rode en grijze banen.

Cremonese uitshirt 2022-2023

Acerbis heeft ook het nieuwe uitshirt van de Italiaanse promovendus officieel gelanceerd. In dit nieuwe tricot gaat ook Cyriel Dessers zijn wedstrijden spelen. Het shirt wordt gekenmerkt door de witte kleur en heeft een erg klassiek karakter. Dit retrokarakter komt door de polo kraag waarmee het tenue is uitgerust. Deze bevat zelfs knopen. De kraag van het shirt is paars van kleur. Op de rechterborst is het logo van kledingsponsor Acerbis te zien, terwijl op de linkerborst het clubwapen van de Italiaanse club geplaatst. Ook op de schouders van het shirt is het logo van het kledingmerk terug te vinden. De oprichtingsdatum van de club is terug te vinden in de nek, aan de achterkant van het shirt ( 24 Maart 1903). In 2023 bestaat de club dus 120 jaar. Het retrokarakter van dit nieuwe uittenue is dan ook om dit te vieren. Het nieuwe uittenue van Cremonese wordt gecompleteerd door een Witte broek met witte kousen, ook hierop is de clubbadge en het logo van Acerbis terug te vinden.

Cremonese derde wedstrijdshirt 2022-2023

Acerbis heeft ook een nieuw derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Italiaanse promovendus. Cyriel Dessers speelt aankomend seizoen in een blauw alternatief uitshirt met rode en witte details Deze details komen terug in een zigzag patroon op de body van het shirt. Verder is het tricot uitgerust met een klassieke polo kraag. Dit geeft een oud karakter aan het shirt. De mouwen zijn volledig blauw met grijze en rode biesjes. De sponsoruitingen komen op dezelfde plek voor als op het thuis- en uitshirt van de club. Het nieuwe alternatieve uittenue wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en ook blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe UC Cremonese voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vazquez, Valeri, Zanimacchia, Ciofani, Di Carmine, Báez, Okoli en nog meer spelers. De nieuwe Cremonese voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Italiaanse voetbalclub bestellen. Ben je op zoek naar andere Serie A voetbalshirts? Check het dan in deze fanshop! 

Cremonese thuisshirt 2022-2023

Cremonese thuisshirt 2022-2023 detail

Gerelateerd nieuws