17 februari 2017

#UNISPORTLIFE lanceert vette COSMOS t-shirts en bomber jacks!

Wanneer er wat minder voetbalshirts worden gelanceerd, betekent dit dat we wat meer aandacht kunnen geven aan LIFESTYLE collecties van merken! Gisteren lichtten we de nieuwe vette PUMA x Red Bull Racing collectie uit. Vandaag is het de beurt aan een ander merk/shop! Het is tegenwoordig een trend dat verschillende online shops een eigen merk starten. Sommigen met succes en anderen zonder succes. De Deense (en inmiddels wereldwijd opererende) voetbal specialist UNISPORTSTORE heeft afgelopen jaar in ieder geval een succesvol en vet merk gelanceerd. De UNISPORTLIFE collectie is namelijk een collectie met een hoog fashion gehalte! Iets waar alle voetballers tegenwoordig om vragen. Hieronder lichten we de tweede lancering van het merk uit, de speciale COSMOS collectie. Geïnteresseerd in fashion? Wacht niet en lees het hieronder!

Direct enthousiast over deze dikke fashion collectie? Koop het exclusief in deze SHOP! 

Unisportstore -cosmos -collectie

De nieuwe UNISPORTLIFE collectie heeft dus de naam 'Cosmos'. Daar zit uiteraard een gedachte achter. Deze collectie is namelijk geïnspireerd door de kosmos, het universum of het heelal. Give it a name! Deze limited edition collectie haalt zijn inspiratie uit de sterren, planeten en melkwegstelsels en is bedoeld voor degenen die boven zichzelf willen uitstijgen. Dit is de reden dat de t-shirts, jacks en sweaters uit deze tweede UNISPORTLIFE collectie allemaal overwegend zwart zijn met strakke details. De nieuwe COSMOS collectie overstijgt volgens het merk (ECHT!) alles. Shinen dus! Geef je volledige toewijding tijdens de training, streef naar perfectie en verzorg je lichaam goed. Dan pas zul je zo ver boven jezelf uitstijgen dat het universum binnen handbereik zal zijn en zul je shinen als de sterren. Superlatieven te kort dus!

Unisportlife -2

Deze black edition collectie bevat zowel t-shirts als jacks/vesten, welke allemaal een naam hebben van een ster of andere onderdelen van de cosmos. Namen als #phoenix, #atlas, #lynx #titan en #capitaine passen dan ook perfect bij de COSMOS collectie. Alle items uit de collectie hebben een stijlvol design en zijn overwegend zwart. Wij zijn vooral fan van het strakke #titan bomber jack, welke zwart is met een dikke gouden rits. Verder bevat het jack een chille baseball kraag en prijkt het #UNISPORTLIFE logo op de linker borst in een fashionale vierkant. Om de COSMOS stijl te completeren is het jack ook nog eens uitgerust met gouden ritsen. De naam van dit jack, #titan, is dan ook niet gek! Titan is namelijk de op één na grootste maan in ons zonnestelsel. Bovendien waren de Titanen in de Griekse mythologie bovennatuurlijke wezens. Met dit jack kom je daar zeker in de buurt!

Jullie begrijpen ons enthousiasme wel, gezien het verhaal hierboven. De collectie is alleen en exclusief te koop bij Unisportstore, evenals 10.000 andere producten. Gas erop!

Scoor deze dikke UNISPORTLIFE collectie IN DEZE SHOP!

Unisportife