6 januari 2016

Turqoise Inter Milan presentatiepak 2016

Ook Inter Milan en Nike hebben vandaag een nieuw presentatiepak voor 2016 gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak wordt door de spelers van Inter gedragen in de voorbereiding op de Serie A wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2015-2016. Dit pak wordt dus gedragen tijdens het verblijf in het hotel en het reizen naar de wedstrijden voorafgaande aan de wedstrijden van de Italiaanse club van januari tot mei 2016. Pas in juli wordt er een nieuw presentatiepak gelanceerd voor 2016-2017. Het nieuwe pak is nagenoeg hetzelfde als het trainingspak dat eerder dit seizoen werd gelanceerd, maar heeft dan andere kleuren.

Nieuwe Inter Milan pak gepresenteerd

Het trainingsjack van het nieuwe Inter Milan presentatiepak 2016 is overwegend turqoise en bevat over de mouwen een blauwe strip. De blauwe kleur is afkomstig van de de clubkleuren van de club uit Milaan. Ook het logo van Nike op de rechter borst heeft deze kleur. Verder is de andere borst uitgerust met het logo van Nerazurri. De mouwen van het jack zijn strakke raglanmouwen. Deze mouwen vormen zich naar de vorm van de armen en vallen dus strak hier omheen. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits. Het nieuwe Inter Milan presentatiepak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten weer een blauwe strip. Ook de trainingsbroek van het nieuwe pak is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat ook de logo's van de club en Nike. Verder vallen de pijpen van de trainingsbroek strak om de benen en is het gehele pak uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht waardoor de sterren van Inter optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingspak, welke vanaf nu gedragen gaat worden door sterren als Icardi, Jovetic, Nagatomo, Perisic, Melo en Guarin.

Inter Milan presentatiepak 2016 kopen

Het nieuwe Inter Milan trainingspak 2016 kan je vanaf nu kopen voor zowel kinderen als volwassenen. Het pak heeft voor kinderen een prijs van ongeveer € 99,95 en voor volwassenen is het presentatiepak € 110- € 120,-. De pakken zijn beschikbaar in de shops hieronder. Directe levering en gratis verzending! Wil je andere producten van Inter kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe Inter Milan pak in de officiële Internazionale shop van Nike of
in de officiële Inter Milan voetbalshop!

Inter -milan -presentatiepak -2016

Achterkant -inter -milan -pak