16 februari 2017

Toluca FC 100-jarig bestaan voetbalshirt

Under Armour heeft samen met het Mexicaanse team Toluca FC een nieuw voetbalshirt gelanceerd ter ere van het 100-jarig bestaan van de voetbalclub. Op 12 februari 2017 vierde Deportivo Toluca Futbol Club haar honderdste verjaardag. De spelers van Toluca zullen dit shirt de rest van het seizoen in de Primera Division dragen tijdens de thuiswedstrijden in Estadio Nemesio Diez. Het Toluca FC shirt is door Under Armour in een limited edition uitgebracht en in totaal zijn er 3.000 stuks gemaakt. Het shirt zal alleen beschikbaar zijn in de clubshop van de Mexicaanse club. Fan van ''anniversary'' shirts? Check het verhaal hieronder!

Het Toluca 100-jarig bestaan voetbalshirt is voorzien van hetzelfde design als het rode Toluca thuisshirt 2016-2017, echter zijn alle sponsoruitingen van het gedenkwaardige shirt gehaald.

Het Under Armour logo is in het goud op de rechterborst aangebracht. In dezelfde kleur is op de andere kant van de borst de tekst ''1917-2017 100 AƱos'' aangebracht. Hieronder zijn witte dunne streepjes te zien welke een horizontale baan vormen over de borst. Het midden van het shirt is versierd met het logo van Toluca. Verder bevat het rode Toluca shirt een kraag en een hals met knoopjes. Een ander mooi detail is op de achterkant te zien en betreft een cirkelvormige badge welke de waarden van de club laten zien. Deze waarden welke de club wil inboezemen zijn succes, grootheid, traditie, trots, teamwork en toewijding.

Het Toluca FC shirt ter ere van de 100ste verjaardag is beperkt tot 3000 stuks die allen geleverd zullen worden in een luxe verzamelbox. Ieder shirt is voorzien van een uniek nummer welke te zien is in de label aan de binnenzijde van de hals. Dit shirt van Toluca FC kun je kopen via de online shop van de club. Wil je andere shirts van de Mexicaanse Primera Division kopen? Check dan onder andere deze SHOP!

Toluca -2017-under -armour -100-jaar -shirt

Toluca -fc -100-jaar -shirt -2017

Gerelateerd nieuws