Dit zijn de Tokyo Verdy voetbalshirts 2024 van Athleta

De Japanse voetbalclub Tokyo Verdy en kledingsponsor Athleta hebben de nieuwe Tokyo Verdy voetbalshirts 2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Tokyo de wedstrijden in de Japanse J-League gedurende dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plek in de J2 League en promoveerde het naar het hoogste niveau. Ook dit jaar is Athleta verantwoordelijk voor het design en de productie van de Tokyo Verdy tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2012.

Tokyo Verdy thuisshirt 2024

Het Tokyo Verdy thuisshirt 2024 is groen en wordt gekenmerkt door de verticale banen in een andere tint groen. In deze banen zijn diagonale lijnen en chevrons verwerkt. De taping op de zijkanten en schouders zijn ook donkergroen. Verder is het thuistenue uitgerust met gouden accenten. Het diagonale gedeelte van de hals is goud en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het tenue. In de band aan de onderkant van de mouwen is ook het logo van kledingsponsor Athleta verwerkt. Dit logo prijkt ook op de rechterborst. De linkerborst bevat het clublogo en op het tenue staan ook de logo’s van sponsors Nicigas, Super Sports, MJS en H&K inc. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een gouden band. De sokken zijn overwegend groen met zwarte ringen en aan de bovenkant een zwarte band. De onderkant van de sokken bevatten een gouden band.

Tokyo Verdy uitshirt 2024

Het Tokyo Verdy uitshirt is overwegend wit en bevat een design van ruiten met gouden lijnen, waarin diagonale lijnen zijn verwerkt. De hals is groen/goud en deze kleurencombinatie komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De sponsorlogo’s op het uitshirt zijn groen. Dit tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met witte en gouden accenten. De sokken zijn wit en bevatten ook groene en gouden details.

De Tokyo Verdy voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse voetbalclubs? Bestel deze dan in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de Tokyo Verdy voetbalshirts 2024 van Athleta
Dit zijn de Tokyo Verdy voetbalshirts 2024 van Athleta
Dit zijn de Tokyo Verdy voetbalshirts 2024 van Athleta
Dit zijn de Tokyo Verdy voetbalshirts 2024 van Athleta

Gerelateerd nieuws