13 januari 2017

Tigres UANL 3e voetbalshirt 2017-2018

Ook de Mexicaanse TIGRES UANL kon niet achterblijven en heeft in samenwerking met adidas een nieuw 3e shirt gelanceerd voor 2017-2018. In dit nieuwe voetbalshirt spelen de Mexicanen de uitwedstrijden in de Mexicaanse MX Liga gedurende dit seizoen. Check hieronder het nieuwe klassieke shirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Universitario in Monterrey.

Het nieuwe shirt van Tigres UANL is zwart en wordt gekenmerkt door de gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt. Ook het logo van adidas is goud. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en prijken er tal van sponsoren op het shirt van de ''de tijgers''. De linker borst van het shirt bevat het logo van de club. Boven het logo prijken vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de vijf kampioenschappen van de club. Het laatste kampioenschap werd door de club afgelopen seizoen binnen gesleept. De club won namelijk de Apertura 2016. Zoals we gewend zijn van clubs uit Zuid- en Midden Amerika staan er tal van sponsoren op het voetbalshirt, waaronder de logo's van Coca Cola, Cemex en Monterrey Extra. Het nieuwe Tigres UANL tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden accenten. Check hieronder de foto's van het nieuwe trikot van de Mexicaanse kampioen en de finalist van de Copa Libertadores in 2015.

Helaas is het shirt van Tigres UANL nergens te koop. Wil je andere shirts van landen uit Midden- en Zuid Amerika scoren? Check dan deze SHOP!

TIGRES-UANL