The Strongest voetbalshirts 2024

De Boliviaanse kampioen The Strongest en kledingsponsor Marathon hebben de nieuwe The Strongest voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit Le Paz de wedstrijden in de nationale competitie (de División Profesional), de beker en Copa Libertadores dit jaar!

Het The Strongest thuisshirt 2024 heeft weer het traditionele design van oranje en zwarte verticale banen. In deze banen is een graphic van een tijger verwerkt, verwijzend naar de tijger uit het clublogo en de bijnaam van de club: ‘’Tigre’’. Het thuisshirt bevat een ronde hals in de clubkleuren en de mouwen zijn oranje met aan de onderkant een zwarte band. De logo’s van de club en kledingsponsor Marathon staan centraal op de borst. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en oranje/zwarte sokken.

Het The Strongest uitshirt 2024 heeft een vrij eenvoudig design. Dit voetbalshirt is zwart met een oranje v-hals en oranje biesjes. Ook op dit tenue staan de logo’s van de club en Marathon centraal op de borst. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met oranje details.

Het meest opvallende tenue uit de collectie van dit seizoen betreft het 3e voetbalshirt van de Boliviaanse club. Dit voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de verticale zwarte banen, geïnspireerd door de vacht van een tijger. Dit voetbalshirt bevat een witte v-hals en de logo’s van de club en de kledingsponsor staan op dezelfde plek als op de andere twee tenues. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte sokken met zwarte accenten.

De nieuwe The Strongest voetbalshirts van Marathon kun je alleen bestellen in de officiële fanshop. Ben je op zoek naar andere tenues van de Boliviaanse club? Check het dan in de onderstaande fanshop!

The Strongest voetbalshirts 2024
The Strongest voetbalshirts 2024
The Strongest voetbalshirts 2024

Gerelateerd nieuws