21 juni 2022

Ternana Calcio voetbalshirts 2022-2023

De Italiaanse voetbalclub Ternana Calcio en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Ternana Calcio voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de voetbalclub de Serie B en Coppa Italia thuiswedstrijden in 2022-2023. Ternana Calcio eindigde afgelopen seizoen op de tiende plaats in de Italiaanse Serie B. Macron Sportswear is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Ternana Calcio voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk uit Bologna sinds medio 2018.

Ternana Calcio thuisshirt 2022-2023

Het Ternana Calcio thuisshirt 2022-2023 bevat de traditionele rode en groene verticale banen. In de groene banen is een design van diagonale banen verwerkt. Deze diagonale banen bevatten ook een vervagend effect en verwijzen naar de monumenten in de stad Terni. Ook de rode banen bevatten een print. In deze banen zijn de namen van de spelers verwerkt, die deel uitmaakten van het elftal dat in 1972 (50 jaa geleden) naar de Serie A promoveerde. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals in de clubkleuren van Ternana Calcio. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat de badge van de club. Rondom de badge bevindt zich een print van de zogenaamde ''Wyvern'', het mythische gevleugelde dier dat het team symboliseert. Op het midden van de borst prijkt het iconische Ternicolcuore logo met de jaartallen 1972 en 2002. In de hals bevindt zich een label in de clubkleuren van Ternana Calcio met het motto van de club: “PIV DVRI DELL’ACCIAIO.'' De achterzijde van de hals bevat de tekst: “HIC SUNT FERAE”. Het Ternana Calcio thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met rode en groene accenten. De kousen zijn ook zwart en bevatten een horizontale groene en rode band.

Ternana Calcio uitshirts 2022-2023

Het Ternana Calcio uitshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de v-baan over de borst. Deze v-baan is in stijl van de clubkleuren van Ternana en bevat ook weer verschillende geometrische vormen. De v-hals bevat ook twee lijnen in de clubkleuren van Ternana Calcio. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit voetbalshirt bevat dezelfde details als het thuistenue. Op de mouwen van het uitshirt staat het Wyvern motief. Het voetbalbroekje van het uittenue is wit met rode en groene accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Ternana Calcio heeft dit seizoen ook een 3e voetbalshirt. Dit tenue is een ode aan de fans van de Rossoverdi. Dit voetbalshirt is zwart en bevat een brede horizontale baan over het midden van het voetbalshirt, die de vlaggen en spandoeken van de fanatieke supporters van de club symboliseren. De v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen van dit voetbalshirt zijn ook rood/groen en ook dit tenue bevat dezelfde details als de andere twee voetbalshirts. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met groene en rode details.

De nieuwe Ternana Calcio voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 89,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Ternana Calcio voetbalshirts altijd in deze SHOP!

Ternana Calcio voetbalshirts 2022-2023

Gerelateerd nieuws