23 maart 2018

Tampa Bay Rowdies voetbalshirt 2018-2019

Nike heeft deze week veel nieuwe shirts gepresenteerd voor de nationale elftallen. Buiten de nationale elftallen heeft het Amerikaanse merk ook de nieuwe shirts voor de Amerikaanse voetbalclub Tampa Bay Rowdies gelanceerd. Het gaat hier om zowel het thuistenue, het uittenue en een 3e tenue voor de Amerikaanse ploeg. De Amerikaanse club speelt haar wedstrijden in de North American Soccer League. In 2011 heeft de Amerikaanse ploeg deze competitie zelfs gewonnen. De Tampa Bay Rowdies spelen hun thuiswedstrijden in het Al Lang stadium. Dit stadion biedt plaats aan 7.500 supporters. De roots van de Amerikaanse ploeg ligt in Florida, hier worden de thuiswedstrijden van ‘’ The Rowdies’’ ook nog steeds gespeeld. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van Tampa Bay Rowdies? Check de details hieronder!

Tampa Bay Rowdies thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de club uit Florida heeft een geel groene kleurencombinatie. Over het shirt lopen brede horizontale banen afgewisseld in geel en groen. De mouwen van het shirt zijn groen. Op de mouwen is een badge van zowel de competitie als de vlag van de Verenigde Staten te zien. De kraag van het shirt is geel. Op de rechterkant van de borst pronkt het logo van Nike. Het logo staat op een gele baan en is groen van kleur. De rechterkant van de borst bevat het logo van de club. De Tampa Bay Rowdies is een relatief nieuwe club. De club is namelijk opgericht in 2008. Dit is eigenlijk niet helemaal waar want in het verleden heeft de club ook al bestaan. De club heeft namelijk tussen 1975 en 1993 ook op professioneel niveau gespeeld in Amerika. In die tijd speelde er enkele grote namen bij Tampa Bay Rowdies. De huidige coach van Everton, Sam Allerdyce, heeft één seizoen bij de club uit Florida gespeeld. Ook de Nederlandse verdediger Wim Suurbier heeft enkele seizoen het shirt van de Tampa Bay Rowdies gedragen. Wim Suurbier heeft zowel in de WK finale 1974 als in de finale van 1978 minuten gemaakt voor het Nederlands elftal. Op het shirt is natuurlijk ook de hoofdsponsor te vinden. De hoofdsponsor van de Amerikaanse club is Hard Rock. Dit staat dan ook op de voorkant van het shirt. Hard Rock is de hemel voor de muziekliefhebber. Maar buiten muziek is het ook een café waar je lekker kan eten. De keten Hard Rock is enorm groot. Opvallend is dat het derde tenue van de Tampa Bay Rowdies precies hetzelfde is als het thuisshirt. Het enige verschil is dat alles wat op het thuisshirt geel is op het derde tenue groen is en andersom. Het thuistenue van de Tampa Bay Rowdies wordt compleet gemaakt door een groene voetbalbroek en groene voetbalkousen. Deze kousen hebben een gele band is detail.

Tampa Bay Rowdies uitshirt 2018-2019

Tampa Bay Rowdies is afgelopen seizoen op een 3e plaats geëindigd dit jaar wil de trainer Stuart Campbell het beter doen en weer mee strijden voor het kampioenschap. Ook op het uitshirt zijn horizontale banen te zien. Deze zijn op het uitshirt echter groen en wit. De mouwen van het shirt zijn ook wit. Om het shirt af te maken zijn er enkele gele details toegevoegd. Het gaat hier om de kraag, een strip aan de zijkant van het shirt en het swoosh logo op de zijkant van het shirt. Ook bij het uitshirt staat het logo van de club uit Florida op de rechterkant van het shirt. Echter is het logo nu wit van kleur. Bij het uitshirt is het Hard Rock logo ook op de voorkant te vinden. Het uittenue wordt gecompleteerd door een witte broek en witte kousen. Deze kousen hebben echter wel een geel/groene rand. Net zoals bij alles shirt van Nike wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Tampa Bay Rowdies voetbalshirt kopen

Het is op dit moment nog niet mogelijk om één van de nieuwe voetbalshirts van Tampa Bay Rowdies te kopen. Wel is in DEZE WINKEL het oude shirt van de Amerikaanse voetbalclub te koop. Dit is inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Directe levering gegarandeerd! Het is ook mogelijk om in  een retro shirt van Tampa Bay Rowdies te bestellen. Dit kan in DEZE ONLINE WINKEL

 

Gerelateerd nieuws