Sturm Graz voetbalshirts 2023-2024

Sturm Graz heeft vol trots de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Met Nike als kledingsponsor, die de plaats van Lotto heeft ingenomen sinds 2021, staat de club klaar voor een nieuw hoofdstuk in de Oostenrijkse Bundesliga. Na een succesvolle voorgaande campagne waarin Sturm Graz de tweede plaats behaalde en zich kwalificeerde voor de voorrondes van de Champions League, zijn de verwachtingen hooggespannen.

Sturm Graz thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023-2024 is gemaakt door kledingsponsor Nike en straalt elegantie uit , dankzij het nagenoeg volledig zwarte ontwerp. Enkel de logo's springen eruit in contrastrijk wit, terwijl het logo van sponsor Puntigamer opvallend in volle kleur op de borst prijkt. De mouwen zijn voorzien van een gebreid patroon, dat associaties oproept met een trainingsset. Dit kenmerk is karakteristiek in Nike's nieuwe Vapor IV-template. Het Nike-logo is te zien op de rechterborst, terwijl het Puntigamer-logo centraal op de borst is geplaatst. Het clublogo van Sturm Graz siert de linkerborst. Het zwarte voetbalbroekje heeft een subtiele witte streep aan de zijkant. Een wit Nike logo is te zien op het linkerbeen, terwijl het clublogo op het rechterbeen is aangebracht. De zwarte voetbalsokken dragen het witte Nike-logo in het midden.

Sturm Graz uitshirt 2023-2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023-2024, eveneens ontworpen volgens hetzelfde sjabloon, kenmerkt zich door een voornamelijk wit ontwerp met monochrome zwarte logo's. Hieronder valt ook het prominente logo van sponsor Puntigamer, deze is in het zwart centraal op de borst geplaatst. Opnieuw is het Nike-logo zichtbaar op de rechterborst en het clublogo van Sturm Graz siert de linkerborst. Het witte voetbalbroekje vertoont een elegante zwarte streep aan de zijkant, met het zwarte Nike-logo op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen. De witte voetbalsokken dragen eveneens het zwarte Nike-logo in het midden.

De nieuwe Nike Sturm Graz voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen in de officiële clubshop van de Oostenrijkse voetbalclub bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van het nieuwe seizoen? Check het in deze fanshop!

 

Sturm Graz voetbalshirts 2023-2024
Sturm Graz voetbalshirts 2023-2024
Sturm Graz voetbalshirts 2023-2024
Sturm Graz voetbalshirts 2023-2024