Standard Luik voetbalshirts 2022-2023

Standard Luik en adidas hebben dit weekend de nieuwe Standard Luik voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd in gieterijen van Fonderies Marichal Ketin. Deze gieterij stamt uit dezelfde periode als wanneer de club haar eerste wedstrijden op Sclessin speelde, waarmee net als in de shirts zo het vroeger en het nu wordt geëerd. In deze tenues speelt Standard Liege de Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Standard Luik eindigde vorig seizoen op de veertiende plek in de Belgische competitie. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Standard Luik voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2021 de kledingsponsor van de Belgische voetbalclub.

Standard Luik thuisshirt 2022-2023

De Standard Luik teneus zijn dit jaar een eerbetoon aan het heden en verleden. Het Standard Luik thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen een traditioneel design met een moderne twist. Het voetbalshirt is rood en bevat vanaf de borst naar de onderkant van het tenue een design van ruiten in verschillende oppervlaktes. Deze ruiten hebben een donkerdere tint rood. Verder is het thuistenue afgewerkt met witte accenten. De V-hals en de adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor de driehoeken op de zijkanten van het tenue. Het logo van adidas prijkt in het wit op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de voetbalclub. Dit betreft een siliconen badge. Hoofdsponsor VOO versiert het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van Cainiao Network. De binnenkant van de hals bevat de drie waarden van de club: ''
PASSION | FIERTE | FERVEUR'' (Passie, trots, vuur). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Standard Luik uitshirt 2022-2023

Het Standard Luik uitshirt 2022-2023 heeft meer een lifestyle look. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de horizontale zwarte en grijze banen. De blokken op dit voetbalshirt hebben verschillende groottes en de kleuren lopen over middels een fading effect. Verder bevat het uittenue gouden details. De V-hals bevat een subtiele gouden lijn en deze kleur komt ook weer terug in alle logo's op het tenue. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uitshirt bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met gouden adidas strepen. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Zoals alle adidas tenues zijn de voetbalshirts van Standard Luik uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

 De nieuwe Standard Luik voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor het seizoen 2022-2023? Check het in deze fanshop! 

Standard Luik thuisshirt 2022-2023

Standard Luik thuisshirt 2022-2023

Standard Luik uitshirt 2022-2023

Standard Luik thuisshirt 2022-2023