22 juni 2018

Standard Luik voetbalshirts 2018-2019

Standard Luik en New Balance hebben de nieuwe tenues voor 2018-2019 officieel gelanceerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse, in de beker en in Europa gedurende komend seizoen. Standard Luik eindigde op een tweede plaats achter Club Brugge, waardoor het aan de voorronde van de Champions League deelneemt en dus Europees voetbal speelt. New Balance is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Belgische club. New Balance is in Europa ook kledingsponsor van clubs als Liverpool, FC Porto en Celtic. Het Amerikaanse sportmerk en de Belgische club hebben sinds 2017 een contract. Dit contract loopt in ieder geval nog tot 2020. Beide partijen lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt, als het uitshirt en 3e shirt. Alles tenues hebben hetzelfde template.

Standard Luik thuis shirt en tenue 2018-2019

Het thuisshirt van Standard Luik is dit jaar weer geheel rood en bevat ook gouden accenten. Deze zijn vooral te vinden in de lijnen naas t de v-hals. Verder bevat het shirt weinig spannende details. Op de borst prijken de logo's van de club en New Balance en daaronder staat sponsor VOO in het wit. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rode kousen. Beide items zijn uitgerust met gouden details. Zo zijn de logo's van de club en New Balance op het broekje goud en bevatten de voetbalkousen van de club van trainer Preud''homme een gouden band net onder het midden met daarboven het logo van de club in het goud.

Standard Luik uit shirt en tenue 2018-2019

De uitshirts van Standard Luik hebben hetzelfde template. Het uitshirt is geheel licht blauw met een ronde hals en zwarte details in de gradient strip over de mouwen en schouders. Ook de logo's van de club, New Balance en de hoofdsponsor zijn zwart. Dit uittenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en licht blauwe kousen met subtiele zwarte details. Het altneratieve uitshirt is grijs met rode accenten. Naast de crew neck bevindt zich een rode lijn en ook de logo's op de voorkant van het shirt zijn rood. Ook dit tenue bevat een gradient strip over de schouders en mouwen. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen. De kousen bevatten aan de onderkant een rode band.

Check hieronder nog een afbeelding van de nieuwe voetbalshirts van Standard Luik, waarin vanaf nu spelers als Edmilson, Carcela, Goreux en andere sterren schitteren.

Standard Luik voetbalshirt bestellen

Het nieuwe shirt van Standard Luik kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shop kan je het tenue van Standard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Standard Luik voetbalshirt altijd in deze winkel!