St. Johnstone voetbalshirts 2019-2020

De Schotse club St. Johnstone en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt de Schotse club de Schotse Premiership en bekerwedstrijden in het nieuwe seizoen. St. Johnstone eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek in de Schotse competitie. Het Italiaanse sportmerk Macron verzorgt sinds 2016 de tenues van The Saints.

St. Johnstone thuisshirt 2019-2020

Het St. Johnstone thuisshirt voor 2019-2020 is geel met blauwe details. De y-hals van het tenue is blauw en ook de banen rondom de oksels zijn blauw. Het logo van het Italiaanse merk prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat het embleem van de club. Sponsor BINN GROUP staat op het midden van de tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een gele band en aan de zijkanten een gele band. De kousen zijn ook geel.

St. Johnstone uitshirt 2019-2020

Het St. Johnstone uitshirt voor 2019-2020 is blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in verschillende diktes. Dit tenue bevat een polokraag en verder verschijnen er witte lijnen aan de zijkanten van het tenue. De logo's van Macron, de club en BINN Group staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe lijn. De kousen zijn ook blauw.

Check hieronder nog een afbeeldingen van de nieuwe St. Johnstone voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Watt, O'Halloran, Foster, Shaughnessy, Wotherspoon, Alston, Davidson en andere spelers. Helaas is het niet mogelijk om dit voetbalshirt te bestellen in Nederland of België. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2019-2020? Check het dan in deze winkel!