SSC Bari voetbalshirts 2023-2024

Vandaag heeft SSC Bari de voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 officieel gepresenteerd in samenwerking met kledingsponsor Kappa. Kappa is sinds 2018 de officiële kledingsponsor van de club. De club uit de kuststreek Apulië komt uit in de Serie B, waar het vorig jaar een knappe derde plaats behaalden. Kunnen ze dit jaar wederom mee strijden voor een promotieplek?

SSC Bari thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt van Kappa Bari 2023-2024, ontworpen door Robe di Kappa, heeft een dubbele rode verticale band op een witte achtergrond. Daarnaast zijn er rode accenten aangebracht rond de kraag en uiteinden van beide mouwen. Het logo van kledingsponsor Kappa is in het rood op de rechterborst aangebracht. Het clublogo heeft aan de linkerkant een plek op de voorkant gekregen. Hoofdsponsor Molino Casillo staat groot in het midden van de voorkant. Op beide mouwen is nogmaals het Kappa logo in het rood geplaatst. Het voetbalbroekje kent dezelfde witte kleur als het voetbalshirt met een rode onderkant. Sponsor Granoro staat op het linkerbeen, boven het rode Kappa logo. Op het rechterbeen is plek voor het logo van de voetbalclub. De voetbalsokken zijn voornamelijk wit, met een rode bovenkant en het logo van de club in het midden. 

SSC Bari uitshirt 2023-2024

Het Kappa S.S.C. Bari 2023-2024 uitshirt heeft een stijlvol grafisch ontwerp dat herinnert aan het Duitsland 2018 WK uitshirt. Het Kappa Bari 2023-2024 uit voetbalshirt is hoofdzakelijk rood, gecombineerd met witte logo's. Op de voorkant van de kraag van het uitshirt staat de teamnaam "SSC Bari". Rechts op de borst staat het Kappa logo en links langs de kraag is het clublogo geplaatst. Hoofdsponsor Molino Casillo heeft wederom een plek in het midden van de borst gekregen. Het voetbalbroekje is volledig rood met een dunne witte streep aan de onderkant. Op het linkerbeen staat het witte Kappa logo met daarboven het logo van sponsor Granoro. Op het recherbeen is het clublogo geplaatst. De voetbalsokken zijn eveneens volledig rood met in het midden twee witte strepen van verschillende diktes. Boven deze strepen is het clublogo geplaatst.

SSC Bari voetbalshirts 2023-2024
SSC Bari voetbalshirts 2023-2024
SSC Bari voetbalshirts 2023-2024