Snapdragon op Manchester United voetbalshirts vanaf 2024-2025

Vanaf het seizoen 2024-2025 heeft Manchester United een nieuwe shirtsponsor op de voetbalshirts! De Premier League club heeft een contract gesloten met het bedrijf Qualcomm Technologies, waardoor het logo van Snapdragon vanaf volgend seizoen op de tenues van ‘’The Mancunians’’ staat. Beide partijen sloten een deal voor meerdere seizoenen. Dit betekent ook dat er een einde komt aan de samenwerking met Teamviewer. Het Duitse softwarebedrijf was sinds medio 2021 de shirtsponsor van Manchester United en deze samenwerking blijft bij drie jaar.

Qualcomm Technologies is momenteel al een partner van Manchester United. De processors van Snapdragon voeden de premiumproducten van ’s werelds grootste merken op het gebied van smartphones, pc’s, reality brillen, gaming-consoles, wearables en connected auto’s.

Volgens ingewijden betaalt het softwarebedrijf uit de Verenigde Staten jaarlijks een bedrag van 60 miljoen pond aan Manchester United. Dat is 13 miljoen pond meer dan de deal met Teamviewer. De deal met Snapdragon zou bovendien de grootste shirtsponsordeal in het voetbal zijn. Momenteel staat die nog op de naam van Real Madrid en hoofdsponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij uit Saudi Arabië betaalt ‘’Los Blancos’’ jaarlijks een bedrag van ongeveer 70 miljoen euro, dat ongeveer gelijk staat aan 60 miljoen pond.

Volgend seizoen is adidas ‘’gewoon’’ nog de kledingsponsor van Manchester United. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2015 en dit contract werd afgelopen zomer verlengd tot 2035. De Manchester United voetbalshirts 2024-2025 worden pas in juli 2025 gelanceerd.  Dan bevatten het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt het logo van Snapdragon en hebben we weer nieuws!

Ben je op zoek naar het nieuwste Manchester United voetbalshirt? Bestel de voetbalshirts inclusief officiële bedrukking in deze fanshop! 

Snapdragon op Manchester United voetbalshirts vanaf 2024-2025