Slovan Liberec voetbalshirts 2020-2021

Nieuwe tenues voor de Tsjechische voetbalclub Slovan Liberec. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van de Tsjechische topclub is het Amerikaanse Nike. De nieuwe tenues van Slovan Liberec worden gedragen gedurende de wedstrijden in de Tsjechische competitie, beker en in de Europa League gedurende het seizoen 2020-2021. In het Europese clubtoernooi neemt Slovan Liberec het op tegen KAA Gent, Crvena Zvezda en Hoffenheim. 

Slovan Liberec thuis shirt en tenue 2020-2021

Kledingsponsor Nike heeft gekozen voor een bekend design van het nieuwe thuisshirt van Slovan Liberec. Het tenue is namelijk gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van FC Ludogorets uit Bulgarije. Waar het shirt van de Bulgaren echter groen van kleur is, is het nieuwe thuisshirt van Slovan Liberec gebaseerd op de clubkleur van de Tsjechische club, namelijk blauw. Het shirt wordt gekenmerkt door een all-over print van diagonale banen. Deze hebben een donkerdere tint blauw. Het shirt heeft een opvallende kraag, waar het oprichtingsjaar van de club in is verwerkt. Slovan Liberec is opgericht op 12 juli 1958. Drie keer is de club kampioen van Tsjechië geworden. Op de rechterborst staat de swoosh, het bekende logo van Nike is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Slovan Liberec. Op de achterkant van het shirt zijn de initialen van de club in witte letters op het shirt te vinden ‘’FC SL’’ staat vlak onder de kraag van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Slovan Liberec wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

Slovan Liberec uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Slovan Liberec wordt gekenmerkt door de witte kleur. De gehele body en mouwen van het shirt zijn wit. Aan de zijkanten van het shirt loopt een blauwe strip en de body en de mouwen worden gescheiden door een blauwe driehoek. Het uittricot is verder uitgerust met een ronde hals. Het logo van Nike komt ook terug op het uittenue van de Tsjechen, de swoosh is zwart van kleur en staat op de rechterborst. Het clubwapen van Slovan Liberec staat op de linkerborst. Dit logo is, net als het logo van Nike zwart van kleur. Op de achterkant van het shirt is een strip te zien welke vanuit te kraag loopt. Hierop komen de initialen van de club terug. Het nieuwe uittenue van Slovan Liberec wordt compleet gemaakt door een witte voetbalbroek en witte kousen. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij de nieuwe tenues van Slovan Liberec gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit Technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden.

De nieuwe voetbalshirts van Slovan Liberec zijn op dit moment alleen te bestellen in de fanshop van de Tsjechische club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Europese topclubs? Check deze winkel

Slovan Liberec thuisshirt 2020-2021

Slovan Liberec uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws