21 augustus 2017

Sierra Leone voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van het nationale voetbalelftal van Sierra Leone zijn inmiddels ook officieel gepresenteerd door de nieuwe kledingsponsor, Mafro Sports, en de voetbalbond van het land. In deze nieuwe shirts speelt het nationale elftal van Sierra Leone de wedstrijden gedurende de periode 2017-2018. De voetbalbond en het merk uit Singapore lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt, welke geheel in stijl zijn van de kleuren van de vlag van het Afrikaanse land. Check hieronder de details van de nieuwe Sierra Leone voetbalshirts.

Het nieuwe Sierra Leone thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de diagonale blauwe strepen over de body van het shirt. Verder is het shirt ook uitgerust met witte en groene accenten, waardoor het shirt geheel in stijl is van de vlag van het land. Het shirt bevat een crew neck in het groen/wit en deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van Mafro Sports en de andere borst bevat het logo van de SLFA (Sierra Leone Football Association). Op het midden van het tricot prijkt de vlag van het land.

Het uitshirt van het Afrikaanse land heeft hetzelfde template als het thuisshirt en wordt gekenmerkt door de licht blauwe en witte, diagonale banen over het shirt. De mouwen zijn geheel wit en worden afgesloten door een licht blauwe bies. Ook de crew neck heeft dezelfde kleuren. Het 3e shirt van Kenia heeft ook weer dit template en bevat diagonale groene banen. Ook dit shirt bevat witte en blauwe accenten in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals. Op de borst van dit shirt prijken ook de logo's van de club en Mafro Sports, evenals het logo van de SLFA.

Deze shirts kan je vanaf medio september kopen in deze SHOP. Hier kan je het Sierra Leone shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of check je goedkope Sierra Leone t-shirts! Directe levering!