27 augustus 2021

Sherrif Tiraspol voetbalshirts 2021-2022

Nieuwe shirts voor Sherrif Tiraspol. Vandaag zijn de nieuwe voetbalshirts van Sheriff Tiraspol officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas. De nieuwe tenues van de Sheriff Tiraspol zijn aankomend seizoen te bewonderen in de Moldavische competitie, de beker en in de Champions League. Sheriff Tirraspol neemt het in het miljardenbal op tegen Inter Milan, Real Madrid en Shahtkar Donetsk. Het is voor het eerst dat Sheriff Tiraspol zich heeft geplaatst voor de Champions League. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van de Moldavische kampioen? Check de details hieronder!

Sheriff Tiraspol thuis shirt en tenue 2021-2022

Het seizoen van Sheriff Tiraspol is nu al een sprookje. De club is de eerste ooit uit Moldavië die zich heeft geplaatst voor de Champions League. En niet alleen dat, ze deden dit door te starten in de 1e (!) voorronde van de Champions League. Achtereenvolgend schakelde de ploeg van trainer Yuriy Vernydub: KF Teuta, Alashkert, Rode Ster en Dinamo Zagreb uit. Het thuisshirt van Sheriff Tiraspol wordt gekenmerkt door een zwarte basiskleur met witte details. De mouwen van het shirt zijn voorzien van een stippenpatroon en de bekende adidas strepen op de schouders van het shirt zijn wit van kleur. Het nieuwe thuisshirt van Sheriff Tiraspoll is gebaseerd op het zogeheten Regista 20 template. Het shirt is uitgerust met een polo kraag. Dit geeft een klassiek karakter aan het shirt. Op de rechterborst staat het logo van adidas, het adidas performance logo is wit van kleur. De linkerborst bevat het clubwapen van Sheriff Tiraspol. Boven dit logo schittert een ster. Deze staat voor de landskampioenschappen van de Moldavische club. Sheriff Tiraspol is al negentien keer kampioen geworden in de Moldavische competitie. Het thuistenue van Moldavie wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek met zwarte kousen. Beide hebben witte details.

Naast het thuistenue is ook het uittenue van de verrassingsploeg in de Champions League officieel gelanceerd. Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de club. De kleur van het uitshirt is geel en heeft verder witte details. Deze komen terug in het strippen patroon op de schouders en de adidas strepen op de schouders van het shirt. Ook het adidas logo op de rechterborst is wit. Het clubwapen op de linkerborst is zwart van kleur. Net als de ster boven het logo. Het nieuwe uittenue is compleet geel, ook de broek en de kousen van het nieuwe uittenue zijn geel. Net zoals bij alle tenues van adidas, wordt ook bij deze tenues gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Sheriff Tiraspol op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de Moldavische club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van CL deelnemers? Check DEZE WEBSHOP

 

Gerelateerd nieuws