16 april 2018

Sevilla finale Copa del Rey 2018 voetbalshirt

Sevilla en New Balance hebben een speciaal shirt gelanceerd voor de finale van de Copa del Rey. Sevilla speelt op 21 april namelijk deze wedstrijd tegen de Catalaanse topclub FC Barcelona. Voor Sevilla kan de finale van de Spaanse beker de bekroning zijn op een fantastisch jaar. De ploeg schakelde de Engelse grootmacht Manchester United uit in de Champions League en ook in de beker speelde Sevilla lange tijd mee voor de bovenste plaatsen. Het shirt is ontworpen door kledingsponsor New Balance en het zou zo maar kunnen dat dit het laatste shirt is, dat is ontworpen door het merk. Er gaan namelijk geruchten dat Nike de verantwoordelijkheden van Sevilla over gaat nemen aankomend seizoen. Nieuwsgierig naar het Copa del Rey voetbalshirt van Sevilla? Check de details hieronder!

Sevilla Copa del Rey voetbal shirt en tenue 2018

Net als het thuisshirt van Sevilla is de basis van het shirt wit. Echter wordt het shirt versierd door zowel rode als gouden details. Het shirt heeft een ronde hals. Om deze hals heen loopt een brede rode baan. Deze rode baan komt ook terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterkant van de borst is staat het logo van New Balance. New Balance is de trotste sponsor van de club sinds 2015. Sinds dat jaar zijn ze verantwoordelijk voor het design van de shirts van Sevilla. In 2015 namen zij deze taak over van Warrior. Echter is Nike sinds dit jaar geïnteresseerd in een overname. Dit zou betekenen dat de finale van de Copa del Rey een soort afscheid is voor New Balance. Op de linkerkant van de borst van het shirt prijkt het logo van Sevilla. Het logo van Sevilla is goud van kleur. Dit maakt het logo echt schitterend. Boven dit logo prijken 5 gouden sterren. Deze sterren staan voor de 5 Copa del Rey overwinningen van de Spaanse club. De eerste keer dat Sevilla de Copa del Rey won was in 1934. Dit was de eerste hoofdprijs voor Sevilla sinds de oprichting in 1890. In 2010 was Sevilla voor het laatste de winnaar van het bekertoernooi van Spanje. In het midden van de borst staat het logo van de Copa del Rey met hieronder de aankondiging van de wedstrijd. Sevilla FC – FC Barcelona, Estadio Wanda Metropolitano, 21 de abril de 2018. De finale wordt dus gespeeld in het Metropolitano stadion. Dit is het nieuwe stadion van Atletico Madrid. Ook de naam van de sponsor ‘Playtika’ staat op het shirt. Op de achterkant van het shirt is het logo van Sevilla en Andalucia te zien. De bedrukking van het shirt is, net zoals het logo van Sevilla, in het goud. Het tenue van Sevilla voor de finale wordt gecompleteerd door een witte broek en zwarte voetbalkousen.

Sevilla voetbalshirt kopen

Het speciale shirt voor de finale van de Copa del Rey is alleen te koop in de fanshop van de Spaanse voetbalclub. De prijs van het shirt is € 35,-. Het is natuurlijk wel mogelijk om andere voetbalshirts van Sevilla te bestellen bij DEZE WEBSHOP. Bent u niet opzoek naar een shirt maar andere fan merchandise artikelen? Bekijk dan het overaicht hiernaast. Directe levering gegarandeerd!