De nieuwe Sao Paulo voetbalshirts voor het seizoen 2012 zijn officieel bekend gemaakt. En dat is altijd een plezante happening. Niet in de laatste plaats omdat vrouwen de nieuwe voetbalshirts traditiegetrouw presenteren. Dit is overigens een traditie die we wel meer zien bij Braziliaanse clubs. Toevallig (of niet) deed de kersverse aankoop Jadson (gekocht van Shakhtar Donetsk) ook vandaag zijn intrede en stond ook hij in het middelpunt bij de presentatie van de nieuwe Sao Paulo voetbalshirts. De nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2012 wijken niet veel af van de shirts, die Sao Paulo afgelopen seizoen droeg.

Het Sao Paulo thuisshirt is traditioneel wit en bevat voor het seizoen 2012 opnieuw een rode, witte en navy (de clubkleuren van FC Sao Paulo) baan op het midden van het shirt. In deze banen staat het logo van Sao Paulo met daarboven gouden kampioenssterren. Het logo van teamkledingsponsor Reebok staat ook weer opnieuw net onder de rechterschouder. Eigenlijk is alleen de kraag van het thuisshirt veranderd in een klassieke witte polokraag met aan de onderkant een rode en navy blauwe lijn. Op de mouwen staat subsponsor Wizard.

Het uitshirt van Sao Paulo wordt opnieuw gekenmerkt door een verticaal gebaand design. Het shirt bevat brede rode en navy verticale banen, welke geflankeerd worden door dunnere witte banen. Op de rechterborst staat het logo van Reebok en op de andere borst het logo van Sao Paulo. Ook op de mouwen van het uitshirt staat het logo van Wizard.

Opvallend aan beide Sao Paulo voetbalshirts 2012 is dat op de achterkant van beide shirts het jaartal 1992 staat. Dit is een verwijzing naar het succesvolle jaar, waarin Sao Paulo wereldkampioen werd en de Copa Libertadores won. Dit is nu 100 jaar geleden. Geniet van de onderstaande foto’s van de nieuwe Sao Paulo voetbalshirts 2012. Deze kan je in de loop van dit jaar kopen in de voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!

Sao Paulo uitshirt 2012

 

Sao Paulo thuisshirt 2012

 

Sao Paulo shirts

 

Sao Paulo shirts 2012