11 april 2011

Sao Paulo voetbalshirts 2011

De nieuwe voetbalshirts van FC Sao Paulo voor het seizoen 2011 zijn vorige week door de club en teamkledingsponsor Reebok bekend gemaakt. Aan zowel het thuisshirt als het uitshirt van Sao Paulo is een retrolook gegeven. Het thuisshirt is wit en wordt gekenmerkt door de rode, witte en navy (de clubkleuren van FC Sao Paulo) baan op het midden van het shirt. In deze banen staat het logo van Sao Paulo. Op de borst staat de sponsor van Sao Paulo en net iets onder de schouder het het logo van Reebok. De kraag heeft hetzelfde design als de baan midden op het shirt.

Het uitshirt wordt gekenmerkt door een verticaal gestreept design. Het shirt heeft brede rode en navy verticale banen, welke gefankeerd worden door dunnere witte banen. Op het midden van het shirt staat de hoofdsponsor, op de rechterborst het logo van Reebok en op de andere borst het logo van Sao Paulo.  Het uitshirt heeft bovendien een witte V-hals. Op de mouwen van beide shirts staat subsponsor Yazigi.

 

Check hieronder de foto's van het nieuwe Sao Paulo shirt. Vanaf nu kan je de voetbalshirts hier te kopen. Check hier ook het huidige shirt van Sao Paulo.