De Braziliaanse club Santos heeft de voetbalshirts voor het seizoen 2011 bekend gemaakt via de website van de club. De nieuwe shirts maken deel uit van de Tailored by lijn van teamkledingsponsor Umbro. Het Santos thuisshirt voor het seizoen 2011 is geheel wit en heeft een zwart/witte Y-kraag. Verder heeft het shirt vrij strakke mouwen en staan er zoals bij iedere Zuid Amerikaanse club verschillende sponsoren op het shirt. Hoofdsponsor Banco BMG staat in het oranje midden op het shirt en aan de bovenkant van de achterkant van het shirt. Op beide mouwen staat subsponsor NETSHOES.

Op de linkerborst van het Santos shirt staat het logo van de Santos FC met daarboven twee gouden sterren. Deze gouden sterren verwijzen naar het twee keer winnen van de Copa Libertadores de América in 1962 en 1963. Dit is de Champions League voor Zuid Amerikaanse teams. Op de andere borst staat het logo van teamkledingsponsor Umbro. Achterin de kraag van van het thuisshirt is een leus van de club geborduurd: ‘’Mascer Viver E No Santos Morrer.’’  Santos FC werkt zijn thuiswedstrijden af in het Vila Belmiro.

 

Het uitshirt van Santos wordt gekenmerkt door traditioneel gekenmerkt door de zwart/witte banen over het shirt. Ook het uitshirt voor het seizoen 2011 heeft dit design. Verder heeft het shirt zwarte mouwen en een zwarte Y-kraag. De sponsoren staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt, evenals de logo’s van de club en Umbro. Ook bevat het uitshirt de leus van de club. In het shirt speelt Santos FC de uitwedstrijden gedurende het seizoen 2011.

 

Check hieronder de nieuw voetbalshirts van Santos FC voor het seizoen 2011. Deze kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.


Koop hier alle shirts van Braziliaanse en Zuid Amerikaanse teams.