Het nieuwe uitshirt van de vice wereldkampioen Santos FC is officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor Nike en de Braziliaanse club. In dit voetbalshirt speelt Santos de uitwedstrijden in de Braziliaanse Serie A. Vanaf dit seizoen is Nike teamkledingsponsor van Santos heeft het daarmee Umbro vervangen. Het nieuwe Santos uitshirt heeft hetzelfde design als het thuisshirts en is geheel licht blauw.

Het nieuwe uitshirt van Santos  bevat een opstaande retro kraag met knoopjes. Verder bevat het shirt weinig opvallende kenmerken, met uitzonderingen van de logo's van de sponsoren. Op het midden van het Santos thuisshirt 2012 staat het logo van hoofdsponsor Banco BMG, op de mouwen het logo van subsponsor Netshoes en op de schouders het logo van subsponsor SEARA.
De rechterborst bevat de swoosh van teamkledingsponsor Nike en de andere borst het logo van Santos FC met daarboven twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de 2 behaalde wereldkampioenschappen voor clubteams. Bovendien staat het huidige jaartal (2012) en het oprichtingsjaar van de club (1912) boven het logo. De club bestaat dit jaar namelijk 100 jaar. Binnenin de kraag staat ook de leus van Santos FC: ‘’Menino Da Vila Desde 1912’’. Het nieuwe Santos uittenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen.

Check hieronder de foto’s van het nieuwe Santos shirt 2012. Dit voetbalshirt kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Santos uitshirt 2012-2013