Het nieuwe thuisshirt van de vice wereldkampioen Santos FC is officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor Nike en de Braziliaanse club. Vanaf het seizoen 2012 zal Nike teamkledingsponsor van Santos zijn en vervangt het daarmee Umbro. Het nieuwe Santos thuisshirt is opnieuw geheel wit en bevat een ronde witte hals. Verder bevat het shirt weinig opvallende kenmerken, met uitzonderingen van de logo's van de sponsoren. Op het midden van het Santos thuisshirt 2012 staat het logo van hoofdsponsor Banco BMG, op de mouwen het logo van subsponsor Netshoes en op de schouders het logo van subsponsor SEARA.

De rechterborst bevat de swoosh van teamkledingsponsor Nike en de andere borst het logo van Santos FC met daarboven twee sterren.  Deze sterren verwijzen naar de 2 behaalde wereldkampioenschappen voor clubteams. Bovendien staat het huidige jaartal (2012) en het oprichtingsjaar van de club (1912) boven het logo. De club bestaat dit jaar namelijk 100 jaar. Binnenin de kraag staat ook de leus van Santos FC: ‘’Menino Da Vila Desde 1912’’. 

Check hieronder de foto’s van het nieuwe Santos shirt 2012. Dit voetbalshirt kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Santos thuisshirt 2012

 

Santos thuisshirt 2012 nieuw

 

Santos thuisshirt tekst 2012

 

Santos thuisshirt tekst 2012