Salernitana voetbalshirts 2021-2022

De Italiaanse voetbalclub Salernitana en kledingsponsor Zeus hebben vandaag de nieuwe Salernitana voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de promovendus de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Salernitana eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de Serie B en promoveerde daardoor direct naar de Serie A. De laatste keer dat de club op het hoogste niveau speelde was in 1999. Na het seizoen 2004-2005 werd de club om financiële redenen  terug gezet naar de Serie C en sindsdien bivakkeerde het afwisselend in de Serie B en Serie C. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Arechi in Salerno.

Salernitana thuisshirt 2021-2022

Het Salernitana thuisshirt 2021-2022 is bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage graphic print. De graphic print is geïnspireerd door het zeepaardje uit het clublogo. Verder bevat het tenue een ronde hals met gevouwen kraag. Op de rechterborst prijkt het logo van Zeus en de linkerborst bevat de badge van de Italiaanse club. Dit betreffen siliconen badges. Op de schouders bevindt zich een diagonale, zwarte compressietape en is een bliksemschicht/Z verwerkt. Dit zijn de trademark tekens van kledingsponsor Zeus en betreft ook weer een siliconen print. In de nek op de achterkant van het tenue staat het oprichtingsjaar van de Italiaanse voetbalclub: 1919. De zijkanten van het tenue bevatten een brede taping met daarin een diagonale compressietape in het zwart. In de hals van het tenue is de leus van de club verwerkt: 'Macte Animo' (Moedig). Het Salernitana thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met diagonale bordeaux rode taping aan de zijkanten. Op de broekjes staan ook de trademark tekens van Zeus, evenals het logo van het sportmerk en de badge van de club. De kousen zijn ook overwegend zwart.

Salernitana uitshirt 2021-2022

Het Salernitana uitshirt 2021-2022 is dit jaar wit en bevat dezelfde graphic print als het thuisshirt, inclusief een gradiënt design. De mouwen zijn deels bordeaux rood en de diagonale compressietape op de schouders en de zijkanten van het tenue is lichtblauw. Alle logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Verder bevat het US Salernitana uitshirt 2021-2022 een ronde hals met aan de achterkant een bordeaux rode band. Het Salernitana uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtblauwe compressietape. De kousen zijn ook wit met lichtblauwe en bordeaux rode accenten.

De nieuwe Salernitana tenues zijn uitgerust met de Hyperknit technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. Bovendien hebben de voetbalshirts een getailleerde pasvorm. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe US Salernitana voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Obi, Di Tacchio, Cavion, Duric, Zortea, Ruggeri, Bonazzoli en andere spelers. De nieuwe Salernitana voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Check andere Serie A voetbalshirts in deze fanshop!

Salernitana thuisshirt 2021-2022

Details Salernitana thuisshirt 2021-2022

Salernitana uitshirt 2021-2022

Salernitana uitshirt 2021-2022 Details