RWDM voetbalshirts 2023-2024

RWD Molenbeek of kortweg RWDM heeft in samenwerking met de gloednieuwe kledingsponsor Kipsta, haar nieuwe tenues voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. De kersverse promovendus kiest dit jaar voor een nieuwe kledingsponsor in Kipsta, die het stokje overneemt van Joma. RWDM zal in deze shirts zijn wedstrijden gaan spelen in de Jupiler Pro League. 

RWDM thuisshirt 2023-2024

Een opvallende verandering is het vernieuwde clublogo op het shirt. Het thuisshirt zelf heeft de traditionele dieprode kleur van RWDM. Een opvallend kenmerk is de zwarte bliksemschicht als accent op het shirt, wat een dynamisch visueel element toevoegt. De mouwen en kraag zijn ook in strak zwart ontworpen, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling. Op de borst van het thuisshirt prijken de logo's van RWDM's partners. Het witte Kipsta-logo bevindt zich rechts op de borst en op beide mouwen. Het logo van de trotse sponsor Golden Palace is prominent in het midden van de borst geplaatst, met een opvallend wit ontwerp dat mooi contrasteert met het dieprode shirt. Het clublogo, een symbool van de lange geschiedenis van RWDM, siert de linkerborst. Het thuistenue wordt compleet gemaakt met een zwart voetbalbroekje, waarop het clublogo op het linkerbeen staat en de sponsor Tadal op de achterkant. De voetbalsokken, lichtroze van kleur met subtiele grijze strepen, voegen een speels element toe aan het geheel.

De nieuwe RWDM voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Belgische voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor het nieuwe seizoen? Check het in deze fanshop!

RWDM voetbalshirts 2023-2024
RWDM voetbalshirts 2023-2024
RWDM voetbalshirts 2023-2024