28 juli 2016

Rubin Kazan voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Rubin Kazan voetbalshirts voor 2016-2017 zijn deze week bekend gemaakt door kledingsponsor JAKO en de Russische club. In deze shirts speelt Rubin Kazan de Russische Premjer League en bekerwedstrijden gedurende 2016-2017. De club eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau uit komt. Vanaf dit seizoen is het Duitse sportmerk JAKO de kledingsponsor van de Russen. JAKO heeft PUMA vervangen. Het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Russische club werden tegelijkertijd gelanceerd. We bespreken de drie nieuwe shirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Kazan Arena hieronder.

Rubin Kazan thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Rubin Kazan thuisshirt voor 2016-2017 is dit seizoen overwegend bordeaux rood en bevat gouden accenten. Deze gouden tinten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de subtiele lijn over de mouwen. Bovendien bevat de klassieke polo kraag van het shirt gouden accenten. Ook de logo's van JAKO, de club en sponsor HKHX zijn goud. Rubin Kazan heeft dit seizoen een geheel nieuw clublogo gelanceerd, welke gebaseerd is op het logo van 1996. Verder bevat het shirt een all-over print van een drakenhuid achtig design. Een ander details is te vinden aan de onderkant van de mouwen. Hier staat namelijk een afbeelding van de panorama van Kazan, waarin bekende gebouwen van de stad verwerkt zijn zoals de Syuyumbike toren, de Annunciation kathedraal, de Kul Sharif Moskee en de Kazan Kremlin Spasskaya toren. Dit detail komt ook terug op het nieuwe uitshirt en 3e shirt. De binnenkant van ieder Rubin Kazan shirt bevat de naam van de club met de leus van de Russische club. Het nieuwe thuistenue van de club wordt gecompleteerd door een bordeaux rood broekje en bordeaux rode kousen met gouden details.

Rubin Kazan uitshirt 2016-2017

Het uitshirt van Rubin Kazan heeft komend seizoen ook een speciaal design. Dit shirt is overwegend wit en bevat een all-over print van ruiten, welke een groene en rode omlijning hebben. De bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met dunne flitsende rode en groene strepen. Dit is ook het design van de opstaande kraag. Verder is dit shirt uitgerust met een v-hals. De logo's van de club, de hoofdsponsor en JAKO staan op dezelfde plek op het shirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met rode en groene details.

Rubin Kazan 3e shirt 2016-2017

Het 3e shirt van Rubin Kazan voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het uitshirt en bevat groene en bordeaux rode verticale banen over het shirt. Deze banen worden geflankeerd door dunnere witte lijntjes. De witte kleur komt terug in de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook dit shirt bevat een opstaande kraag.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Rubin Kazan voetbalshirts voor 2016-2017 waarin sterren als Karadeniz, Zambrano, Ozdojev, Devic en andere sterren komend jaar schitteren.

Alle nieuwste voetbalshirts van het seizoen 2016-2017 kan je kopen in de online shop van Subside Sports! 

Rubin -kazan -shirts -2016-2017

Rubin -kazan -shirt -2016-2017

Gerelateerd nieuws