Rotherham United voetbalshirts 2020-2021

Het Duitse sportmerk Puma heeft de nieuwe voetbalshirts van Rotherham United voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Rotherham is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Championship, het tweede niveau van Engeland. De nieuwe tenues zijn naast de competitie ook te zien in de FA Cup en de League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. 

Rotherham United thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Rotherham United wordt gekenmerkt door de traditionele rode body van het shirt en witte mouwen. Ook de schouders van het shirt zijn wit van kleur. Rotherham United is gepromoveerd naar het tweede niveau in Engeland. Vandaar dat de clubleiding niet alleen een klassiek shirt wilde. Er is intensief samengewerkt met kledingsponsor Puma om moderne details toe te voegen aan het shirt. Niet alleen de kraag is zo’n detail ook de grafische all-over print. Van een afstandje lijkt het een simpele all-over print van vierhoeken. Echter wanneer het shirt van dichterbij wordt bekeken, valt te zien dat de lijnen eigenlijk een tekst zijn. ‘’’The Millers’’ staat meermaals op het shirt geschreven. De slogan van het shirt is dan ook ‘’The Miller Men.’’ The Millers is de bijnaam van de Engelse club. Op de rechterborst is de springende poema te zien. Het logo van het Duitse sportmerk is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Rotherham United. Hoofdsponsor Embark staat op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Rotherham United wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen met rode details.

Rotherham United uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Roterham United uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het tenue van de club uit 1994. De basiskleur van het uitshirt is wit en wordt gekenmerkt door rode en zwarte lijnen in verticale richting. De schouders van het shirt zijn zwart van kleur. Het nieuwe uittenue wordt gekenmerkt door een moderne kraag. Op de rechterborst staat het logo van Puma. Het logo van het Duitse sportmerk is zwart van kleur. Ook op beide schouders is het logo te zien. Daar is de springende poema wit van kleur. Het clublogo van Rotherham United staat op de linkerborst. Uitingen van de hoofdsponsor komen ook terug op het tricot. Embark staat op het midden van het shirt in zwarte letters. Het nieuwe uittenue van Rotherham United wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Hierop zijn ook uitingen van club en sponsor terug te vinden.

De nieuwe voetbalshirts van Rotherham United zijn op dit moment helaas alleen te koop in de officiële webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Engelse voetbalclubs? Check DEZE WINKEL

Rotherham United thuisshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws