Ross County voetbalshirts 2020-2021

Vandaag hebben Ross County en kledingsponsor Macron de nieuwe Ross County voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Schotse voetbalclub de Premiership en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Ross County eindige vorig seizoen op een tiende plek in de Schotse competitie en speelt dus komend seizoen weer op het hoogste niveau. Macron is sinds de zomer van 2016 kledingsponsor van ‘’The Staggies’’ en beide partijen hebben een langjarig contract.

Ross County thuisshirt 2020-2021

Het Ross County thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend marine blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, diagonale banen over het tenue. Verder bevat het Ross County voetbalshirt een witte v-hals met daaronder een rood v-design. Daarnaast heeft het voetbalshirt een kleine opstaande kraag in het wit. Deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Macron staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst is voorzien van het clublogo. Vanaf dit seizoen heeft Ross County een nieuwe shirtsponsor, de Ross Shire Engineering (RSE). Het logo van de nieuwe hoofdsponsor staat ook op de achterkant van het thuistenue en in de nek prijkt de bijnaam van de club: The Staggies. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe band. De kousen zijn ook donkerblauw met twee rode banden aan de bovenkant.

Ross County uitshirt 2020-2021

Het Ross County uitshirt 2020-2021 is dit jaar een combinatie van wit en lichtblauw De bovenkant van het uittenue is lichtblauw en dit loopt middels een design van vierkantjes over in het wit. Het Ross County uittenue bevat een witte y-hals met donkerblauwe kraag. De onderkant van de mouwen bevatten een witte band. De logo’s van de club en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook de zijkanten van het Ross County uitshirt bevatten een donkerblauwe band met daarin het logo van Macron. Bij het Ross County uittenue hoort een wit voetbalbroekje met een donkerblauwe band aan de zijkanten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Alle Macron tenues zijn dit seizoen uitgerust met de mPerformance technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Ross County tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Foster, McKay, Stewart, Erwin, Watson en nog meer sterspelers.

De nieuwe Ross County tenues 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Schotse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Schotse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel!

Ross County voetbalshirts 2020-2021

Ross County thuisshirt 2020-2021

Ross County uitshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws