1 februari 2022

Rood Manchester United trainingsshirt 2022

Manchester United draagt tot en met het einde van het seizoen een tweetal nieuwe trainingsshirts. De nieuwe trainingscollectie werd vandaag officieel gelanceerd door adidas en The Mancunians. Het nieuwe trainingsshirt wordt door het team van manager Ralf Rangnick gedragen tijdens de trainingen en warming-up van februari tot en met mei 2022 en de pré match top tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden in de tweede seizoenshelft. Dit betreffen de laatste trainingstenues van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren adi en de club de nieuwe collectie voor 2022-2023.

Manchester United trainingsshirt 2022

Het Manchester United trainingsshirt 2022 heeft veel weg van het rode Ajax trainingsshirt 2021-2022. Het trainingsshirt is namelijk volledig rood en bevat alle kenmerken van het adidas TIRO21 template. Waar de adidas strepen op het Ajax trainingsshirt wit zijn, zijn deze op het nieuwe trainingstenue van United zwart. Ter hoogte van de onderkant van de mouwen bevindt zich een gaasje, waardoor de adidas strepen vervagen. Het Manchester United trainingsshirt heeft verder een kleine v-hals en een kleine zwarte opstaande kraag. De logo's op het Manchester United trainingsshirt zijn wit. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit en de linkerborst bevat de badge van de club in het rood/wit. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen.

Manchester United warming-up shirt 2022

De warming-up shirts van adidas hebben altijd een wat spannender design en hierop vormt het Manchester United inloopshirt geen uitzondering. Dit voetbalshirt staat letterlijk in vuur en vlam. Dit trainingsshirt is een combinatie van zwart, navy blauw en roze & bevat een all-over print van vlammen. De rechterborst bevat het adidas logo in het roze en het Manchester United logo op de andere borst is ook een combinatie van zwart en roze. De adidas strepen ontbreken op het warming-up shirt. De pré match top bevat een ronde, zwarte hals. Zoals alle adidas trainingskleding bevatten de Manchester United trainingstenues ook de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van de tenues en zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Manchester United trainingslijn, welke vanaf nu tot de zomer gedragen wordt door spelers als Ronaldo, Pogba, Rashford, Sancho, Fernandes, Lingard, Cavani, Varane, Maguire en nog meer spelers.

Manchester United trainingscollectie bestellen

Het Manchester United trainingsshirt 2022 en het warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 45,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 40,-. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen € 55,-. Check in de onderstaande winkels ook andere Manchester United trainingskleding. Directe levering!

Bestel deze nieuwe trainingscollecte direct in deze SHOP!

of de adidas SHOP!

of deze FANSHOP!

 

Manchester United trainingsshirt 2022

Manchester United warming-up shirt 2022